Door middel van een intakegesprek verkennen we samen jouw vraag. Wat wil je precies anders doen? Wanneer zou het coachingstraject voor jou een succeservaring zijn? Wat is voor jou de beste manier om te leren? Wat werkt bij jou?

Deze intake duurt 1 á 1.5 uur. We kijken in dat gesprek of ik voor jou de juiste persoon ben om dit pad mee te lopen. Wederzijds vertrouwen is een voorwaarde voor een prettige werkrelatie.

 

Tijdens de intake maken we een globaal plan. We maken een inschatting van het aantal gesprekken dat we samen aan gaan. Dit blijft een inschatting, omdat gaandeweg het traject kan blijken dat er toch meer of minder gesprekken nodig zijn dan van tevoren gedacht. 

Mogelijk zijn er nog andere acties nodig. Ik kan op verzoek meekijken in welk systeem je betrokken bent en hoe je in de praktijk handelt. Je kan zo nodig deelnemen aan een Systeemopstelling.

 

Het intakegesprek is altijd vrij van kosten.

De kosten per gesprek zijn €95, De duur van een gesprek is gemiddeld 1 á 1.5 uur.

Het coachingstraject bestaat gemiddeld uit 6 tot 8 gesprekken. Hierbij is het intake gesprek niet meegerekend.

 

Een losse tafelopstelling kost €95,-

 

Afhankelijk van de intake kan er voor een loopbaan traject een vast tarief worden afgesproken. Een standaard loopbaan traject zal bestaan uit 6 á 7 gesprekken.

Voor bedrijven geldt een aangepast tarief.

 

In onderling overleg spreken we een locatie af voor de gesprekken. Dit kan in mijn huis, mijn tuin, al wandelend of in jouw eigen omgeving. Voorwaarde is dat we ongestoord en vrijuit kunnen praten. 

Daar waar de wind

de regen voedt

Daar waar de maan

zijn zon ontmoet

 

Waar alles is

wat het moet zijn

Waar alles geeft

en weet hoe neemt

 

Daar bind ik mij

 

@Aidana