Dacelo verzorgt begeleiding en coaching op maat op diverse gebieden:

 

- Persoonlijke ont-wikkeling

Voor ieder die zich meer / verder wil ontwikkelen en meer invloed wil hebben op je eigen leven. Dit helpt jou bij het ontwikkelen van kennis en talenten om het beste uit jezelf te halen!

Dit kan op persoonlijk gebied, maar ook als ondernemer of op gebied van persoonlijk leiderschap. 

 

- Systeem / familie opstellingen

Vanuit het systeem van herkomst waar je in opgegroeid bent kunnen onbewust verstrikkingen ontstaan. Vanuit je opvoeding leer je je instinctief aan te passen aan je omgeving. Je wilt gezien en geliefd worden, je wilt / moet in het systeem passen. De manier waarop je dat gedaan hebt is in het hier en nu niet altijd meer passend. Door dit aan te kijken krijg je inzicht én ruimte om hier anders naar te kijken.

 

- Tafel opstellingen

In 1 op 1 coaching onderzoeken we jouw systeem van herkomst. Dit kan heel verhelderend zijn als je vast zit in steeds dezelfde manier van reageren. Steeds herhalende gedragspatronen die je maar niet veranderd krijgt. Door visueel te maken waar je deze patronen hebt ontwikkeld ontstaat er ruimte om andere keuzes te maken. 

Tafelopstellingen gebruik ik tijdens de coachtrajecten. Een tafelopstelling kan ook in een eenmalig gesprek gedaan worden. 

 

- Loopbaan coaching / advies

Samen gaan we op zoek naar jou passie en drijfveren. Wat maakt jou gelukkig en hoe kan je een beroep vinden wat daarop aan sluit. In 6 á 7 gesprekken gaan we dit onderzoeken en vind jij handvaten om concrete stappen te nemen naar een nieuwe (door) start.

Het kan voorkomen dat je op je werk vast loopt of vast dreigt te lopen. Mogelijk heb je 1 of 2 gesprekken nodig om de situatie vanuit een ander perspectief te bekijken en zo je kracht te (her)vinden.

 

- Coaching op maat

Coaching kan allerlei vormen aan nemen. Dit hoeft niet altijd in een standaard traject gegoten te worden. Het kan ook fijn zijn om eens in de paar maanden eens een flinke wandeling te maken. Tijd voor jezelf te nemen, kritische vragen gesteld krijgen en een luisterend oor helpen om weer een nieuwe stap in je eigen ontwikkeling te maken. 

 

 

In contact met elkaar kunnen we datgene kiezen wat voor jouw van toepassing is.